Wednesday, 13 January 2016

MY REALLY REALLY HONEST REVIEW : Good Virtues Co. glowing & goodness brightning night cream .


Assalamualaikum & hyeeeee

Ssup how are you ? Is it your first month of 2016 is going smooth or naahhh ? Human always make mistake , don't feel guilty and feel down , fix it and move on ! This is my second week being a senior (( lol not really a senior , but form 4 can also lah tumpang gelaran senior )) , at the first time i dapat sandang satu jawatan in my club , math club after 3 years tak ambil port dalam hal koko macam ni . Tahun ni baru sedar kalau next year is my last year , that's mean i'm getting older and  of course kehidupan  in U ! how to get accepted in a good u ? have a good kokorikulum marks ! Baru terasa nak approach cikgu cikgu nak balun jawatan pengawas pula , even tho all these years i never been so peramah dengan orang kat sekolah . But yeah , macam tak biasa pula hipokrit untuk kebaikan diri sendiri . nak contoh ? ok  jangan lupa tengok tv masa hangat nak PRU :D 

Anyway , today i'll review my good virtues co. night cream . This is our local brand , and a muslim product . Pada para akak-akak di luar sana yang selalu syak wasangka pasal ingredients dekat produk dalam kedai tu , this is for you ! This brand have a halal certification tau .So you guys don't need to worry , it's halal .

I've been using it for about 3 weeks , i bought it for about RM20 at Watson .
Apa yang membuatkan aku TERRRRbeli produk ni sebab packeging dia comel kecik warna warni pink biru lepastu siap pump pula tu . Senang tinggal pump je , no need to picit picit hahah


Their highlight in the ingredients are Organic black seed oil , Hyaluronic acid and Vit E that they claim can reduce dark spots , make skin more bright/fair and prevent from sign of aging 


 I am dissapointed a lil bit when i saw "fragrance" in the list . 
why why whyyy , u guys put pewangi dalam produk yang used to merawat kulit . Our focus is merawat , and  i know a lot of brand ada . but i just weird and always asking whyyy .
this night cream is superbly wangiiii .


But , the real story is , based on my experience using this ..

It's not work on my skin . 
I slightly have break out , my face start ada jerawat 

At the first time im using this , my skin is 'ok' . Lepas bangun kulit rasa moist . Consistency cream dia macam watery sikit lepas sapu kat kulit , means krim dia ringan dan tak berat atau pekat .


All i can say is , produk ni bagus untuk moisturising your skin , no no for treatment i guess .. 
Frankly speaking , as for me ,
aku tak suka sebab dia wangi sangat (( malam nak tidur bukan nak pergi jalan huhu )) , so i feel it did nothing on my face other that moisturising it . 
aku tak suka juga sebab dia take time untuk kering , "lembab" sangat nak serap ke dalam kulit .

Repurchase ? tak . 
Tak sesuai untuk kulit aku yang berminyak ni , sebab tu dia tumbuh jerawat macam cendawan tumbuh lepas hujan huhuh sadisnyaaa . Bekas jerawat pun duk masih berkampung , ada pula tambah jerawat fresh lagi huhu

Tapi...

DIFERENT PEOPLE , DIFFERENT SKIN , RESULT MAY BE VARY 

you guys can try it out , sebab dia superb dalam melembabkan , especially untuk dry skin i think ? affordable pun affordable .


although after this case , aku tak ada bad feeling on this brand . Their shampoo is great ! i love it . it smells soo good, it works so well . rambut pun rasa lembut lepas guna dan harga pun  murah wehh .

haha okay , i've to stop typing .
see u guys later , thank you .

Sincerely ,
Atiqah Nur .

2 comments:

  1. Wui Atqh. I've done some research about the night cream cause I'm having the same problems as yours and my mom keeps saying that it is because of the night cream that I've been using but I'm not quite sure myself. But apparently night cream ni x sesuai pkai tiap2 hari sbb x berapa baik utk kulit remaja (ssuai utk org yg dh besar je kot). Tp aq x le move on dgn night cream tu sbb it makes my face oil-free after waking up with just one application huhu

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete